Комунальне Підприємство "Погребищенська центральна районна лікарня" Погребищенської Районної Ради

З метою уникнення неправдивих толкувань даної статті!!!

  З метою уникнення неправдивих толкувань даної статті, щодо розкрадання  коштів при проведенні ремонту каналізаційних мереж Погребищенської ЦЛ вношу пояснення, що час коли відбувалася ця афера це грудень місяць 2017 року.

   ТОВ “Пегас”, яке виграло тендер на проведення ремонтних робіт найняло для виконання ремонтну субпідрядну організацію ТОВ “МП Юлія”, яка і проводила ці роботи. На кінець грудня 2017 року роботи були на стадії завершення і тому щоб освоїти кошти головним лікарем Павліченко В.М. за погодженням з керівництвом району, був підписаний акт виконаних робіт.

   Кошти в сумі 2 млн 100 тис. грн. були переведені ТОВ “Пегас”, яке в свою чергу мало розрахуватися із субпідрядною організацією.

   ТОВ “Пегас” кошти за проведену  роботу ТОВ “Юлія” не перерахувало, а ті в свою чергу забрали апаратуру, яку були вже установили в лікарні, та не доробили ремонт.

  На протязі всього цього періоду керівництвом району та лікарні вживалися всі заходи по поверненню коштів. Було порушено кримінальну справу про хід якої було висвітлено у вказаній статті.