A A A K K K
людям із порушенням зору
Погребищенська лікарня
Єдина краса – це здоров’я

Візит керівників Погребищенської міської ради в Погребищенську центральну лікарню

Дата: 03.03.2021 11:39
Кількість переглядів: 179

26 лютого 2021 року  керівництво Погребищенської міської ради в особі голови Волинського С.О. та його першого заступника  Потупчика-Запольського Є.М.  відвідали територію Погребищенської центральної лікарні. Головний лікар Олексієнко О.В. провів короткий екскурс по території та відділеннях з метою ознайомлення  з проведеними роботами та перспективою будівництва та розвитку медичного закладу.  Було відвідане приміщення колишнього дитячого відділення, де планується на перспективу перевести інфекційне відділення або відкрити відділення паліативної допомоги. Було відмічено хороший стан приміщення, який потребує незначних грошових вкладень на завершення ремонту. Далі гості закладу відвідали нове відділення невідкладних станів де  ремонтні роботи майже завершені і в скорому часі воно запрацює.  Завідуючий  відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Зозуля П.Г. показав своє відділення АІТ та розповів про складнощі, які виникають в процесі надання медичної допомоги.

   Керівництво громади також завітало до дитячого  та хірургічного відділеннь, де було відмічено  сучасність та оснащеність. Головний лікар відмітив великий вклад в приведення відділень до відповідного рівня  завідуючими відділеннями Куц В.І. та Шульгань Т.С.

   Голова Погребищенської міської ради та його перший заступник  були приємно вражені роботою поліклініки, новою сучасною технікою ренген кабінету, кабінету колоноскопії, ФГДС клінічної лабораторії. Завідуюча поліклінікою Мадей Т.П. в ході зустрічі окреслила проблему з оплатою ремонту аппарата УЗД, яка становить майже 200 тис.грн., але який вкрай необхідний для діагностики та лікування населення. Наявність аппарата УЗД в поліклінічному відділенні  являється однією із вимог для заключення договору з Національною службою здоров’я.

     Підводячи підсумок керівництво громади відмітило  пророблену роботу та ще велику кількість напрямків в покращенні функціонування закладу, було обіцяно сприяння та фінансування медичного закладу для всебічного покращення надання населенню медичної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора