A A A K K K
людям із порушенням зору
Погребищенська лікарня
Єдина краса – це здоров’я

Проведено толоку на території медичних закладів Погребищенської громади

Дата: 10.05.2023 14:14
Кількість переглядів: 0


 6 травня 2023 року колективи КП «Погребищенська центральна лікарня» та КП «Погребищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» спільно із Мариною Ставнійчук, Погребищенським міським головою Сергієм Волинський та його заступником Ігорем Гордійчуком, правниками з місцевого суду, юстиції провели толоку з ландшафтним дизайном території лікарні. Викладачі і студенти  Іллінецького агорарного коледжу нам фахово в цьому допомогли.
  Впорядкування    території, на якій розташовані лікувальні заклади громади, продовжиться. 
    Надіємось, що усе робимо для того, щоб наша КП«Погребищенська центральна лікарня» та КП «Погребищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» кожнем днем ставала ще кращою та привабливішою.
     Висловлюємо щиру вдячність Марині Ставнійчук (Міжнародний благодійний фонд «Незламна українська нація»),  голові та заступнику міської ради, колективу КП«Погребищенська центральна лікарня» та КП «Погребищенський центр первинної медико-санітарної допомоги», Василю Васильовичу Пиндусу і  викладацько - студентському колективу Іллінецького коледжу, керівнику місцевої будівельної кампанії Ростиславу Щуру!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора